Vi har netop modtaget et sjældent og herligt brev fra Silkeborg Kommune.

Lokalplan 32-009 er godkendt.

Valdemars Have er virkelighed … i dag, i morgen og om 100 år!

Betryggende at have papir på, at det vi har arbejdet for, er en realitet.

Fra idéen blev undfanget til det færdige design af denne plan, er der brugt lang tid.

Under hele forløbet har der eksisteret en undertone af en dybere mening med grundstykket end blot at løse en udfordring.

Det største ønske har været, at det skal være et moderne, fremtidssikret boligområde med boliger for alle * til eje eller til leje * som danner rammerne til en god og tryg tilværelse.

* parcelhusgrunde

* kompaktparceller

* rækkehuse

* klyngehuse

Hvor de store, grønne udenomsarealer til leg, hygge og samvær, kan være med til at opbygge en fællesskabsfølelse, der bringer hverdagsglæde ind i både små som store familier.

Et boligområde, som afspejler de store værdier, som allerede findes på og omkring arealerne i Valdemars Have, men som stille og roligt vil blive forvandlet og åbenlyst blomstre frem i takt med at planen gennemføres.

Link til Lokalplan 32-009

Nyd eventuelt nogle øjeblikke i pinsen med en spadseretur rundt på arealerne i Valdemars Have – vejen mod det gode liv – med fuglekvidder og højt til himlen. Indkørsel i bil fra Højgårdsvej 10, 8600 Silkeborg

Rigtig god læselyst og oplevelse, samt rigtig skønne pinsedage ønskes alle interesserede, og alle der overvejer ny bolig. Vi ses.

De bedste hilsner – Teamet bag

Valdemars Have

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *