Louise & Rune

Vi har talt med Louise & Rune, læs deres historie her.

Hvem: Rune R. Andreasen (34), Louise Ø. Johansen (28)
Hvor: Christiansvej 37, Voel
Hvad: Knækhus på 180 kvm. og 68 kvm. carport
Hvornår: Flytter ind april 2016

Rune arbejder som process ingeniør ved DHI (Dansk Hydraulisk Institut) i Aarhus, og Louise er analytiker ved Grundfos i Bjerringbro. Rune er fra Ikast, og Louise er fra Gl. Rye. Vi startede hus-projektet i Voel i foråret/sommeren 2015.

Vi er endnu ikke flyttet til Christiansvej, men vi regner med at flytte ind i starten af april 2016, og vi glæder os! Det startede faktisk lidt tilfældigt med, at vi faldt over et interessant hus i Voel, og i forbindelse med at vi begyndte at researche lidt på Voel, faldt vi over grundene på Christiansvej. Vi havde egentlig en drøm om at bygge selv, og da vi så kom ud og så grundene og især al den dejlige plads og de grønne arealer omkring dem, var vi solgt nærmest med det samme. Vi havde tidligere kigget på andre grunde, som alle lå tættere på Silkeborg, men et af de plusser, vi så i Voel, er, at byen har et selvstændigt foreningsliv og en masse aktivitetsmuligheder, uden at man skal ind til Silkeborg. Når Silkeborg så stadig ligger små 10 minutter væk, og vi nemt og hurtigt kan komme på motorvejen, er placeringen ideel for os.

Den største udfordring har nok været, at vi havde en del arbejde med at ansøge om byggetilladelse, fordi grunden ikke var udmatrikuleret, da vi købte den. Det betød, at hele byggeprocessen blev udskudt, og vi brugte meget tid og energi på at få papirerne på plads ved diverse myndigheder.

Derudover har det største tvivlsspørgsmål været, at flytte til en lille by ’på landet’. Louise er vant til det, da hun er vokset op i Gl. Rye, men Rune har haft lidt betænkeligheder. Men vi er begge to sikre på, at vi bliver rigtig glade for at bo i Voel, og vi kan slet ikke vente med at flytte til Christiansvej.

Voel luftfoto - Christiansvej 37

Kontakt os

Kontakt Anette eller Aksel Toft på tlf. 4126 4204 / 4094 8700 eller send os en mail på info@grundivoel.dk