Karina & David

Vi har talt med Karina & David, læs deres historie her.

Hvem: Karina (39), David (36) og 2 drenge på 9 og 10 år
Hvor: Christiansvej 24
Hvad: Murermesterhus 220 m2
Hvornår: Flytter ind i 2012

Karina er uddannet mekaniker, og ansat som instruktør på Silkeborg Tekniske Skole på Automekaniker linjen. David har stilling hos ASE i Kolding og arbejder med markedsføring på nettet.

Vi valgte sammen med vores 2 friske gutter, som begge nu går i skole i Voel, at bosætte os på Christiansvej. Det, der var årsagen til, at vi valgte Voel, var, at vi kunne komme til at bygge og bo lidt ude på landet, men samtidig være tæt på byen i en ny udstykning omgivet af store, grønne fællesarealer. Det er superlækkert med al den plads rundt om grunden, og det er netop det, som gør, at man ikke føler sig “klemt.”

Samtidig har Voel et godt ry for at være et aktivt sted med en god skole og mange fritidsfaciliteter. Afstanden til skolen er kort og sikker, og den nyanlagte sti er forbundet med stisystemet, som har direkte forbindelse ind i skolegården. Drengene spiller håndbold og fodbold i Voel og svømmer i Silkeborg. Vi hjælper til i fodboldklubben, hvor vi har en deltidstrænertjans, og så dyrker vi begge en del motion – primært løb og mountainbike i bakker og skov. Ellers har vi fuld gang i vores haveprojekter, hvor den største udfordring har været at få vores navr-hæk til at gro.

Der er mange lokale Voel borgere, som har kendt hinanden altid, og det har været lidt svært at blive “lukket ind” hos dem. Men det har hjulpet os, at blive aktive trænere i klubben.

Blandt andet derfor er det, som vi sætter meget stor pris på ved at bo på Christiansvej helt klart alle vores supersøde naboer, som vi hygger rigtig meget sammen med. Vi er alle nybyggere, som ind imellem besøger hinanden eller får en øl “over hækken”, og nogle af os løber og cykler også sammen. Desuden er vi meget opmærksomme på, at byde nye tilflyttere velkommen på Christiansvej og inddrage dem i det gode fællesskab, som allerede er opbygget her, således at de hurtigt kan føle sig hjemme.

Christiansvej 24 - Voel luftfoto

Kontakt os

Kontakt Anette eller Aksel Toft på tlf. 4126 4204 / 4094 8700 eller send os en mail på info@grundivoel.dk