Familien Berger Hjorth

Vi har talt med Familien Berger Hjorth, læs deres historie her.

Hvem: Familien Berger Hjorth
Hvor: Christiansvej 29

Vi er en familie på 4, som flyttede ind i vores nybyggede hus for ca. 6 måneder siden.
Vi boede tidligere længere udenfor Voel og ville gerne flytte nærmere til Silkeborg, men samtidig bevare den forholdsvise korte afstand til Aarhus.

Det har vist sig for os at være den helt rigtige beslutning, selvom vores søn går i skole i Silkeborg, og den ene af os arbejder lidt derfra. De trafikale forbindelser med bus og kommende motorvejstilkørsler passer godt ind i vores dagligdag.

Vi har haft stor fornøjelse med at følge byggeprocessen af huset fra første spadestik og er rigtig glade for at kunne skabe et hus, som passer til os voksne, men også til vores 2 aktive børn.
Vi er særdeles glade for de mange grønne områder omkring Christiansvej, men også arealerne udenfor vores hus, hvor der er mange muligheder for fælles aktiviteter sammen med venner, børn og naboer.

I weekenderne nyder vi at gå ture på stierne, som omgiver Christiansvej og Voel, hvorfra man kan komme rundt til både geder, høns, heste og ja … også kænguruer! Til legepladserne er der ikke langt, og der er èn til et hvert alderstrin i det stille villakvarter. Til de større børn og mere vild leg er der alle muligheder ved Voel´s SFO.

Vi se frem til det kommende forår og sommer med lune sommeraftner, hvor vi kan sidde udenfor på terrassen, hilse på og tale med vores naboer og se børnene lege og suse rundt på deres cykler på Christiansvej.

Christiansvej 29 - Voel luftfoto

Kontakt os

Kontakt Anette eller Aksel Toft på tlf. 4126 4204 / 4094 8700 eller send os en mail på info@grundivoel.dk